CONTACT US - CLICK HERECONTACT US - CLOSE HERE 

Your strong partner.

Do you have questions?
Contact us.

Your strong partner.

Müller Martini Eastern Europe GmbH
ul. Wal Miedzeszynski 203
PL-04-987 Warszawa

For more information contact your local agency.

Show map

Request download

News

Regional

Стъпка по стъпка към съвършенството
След пускането в експлоатация на биндера Pantera, немската медийна компания Plump разшири своя сегмент за меки корици в цялостна насока като увеличи обема и качеството им.
Направихме от две три – и ще го представим на иновационните дни на Hunkeler в Люцерн като световна премиера!
Ще направим световна премиера на иновациионните дни на Hunkeler, които ще се проведат от 25 до 28 февруари в Люцерн. Със своя нов механизъм за лепене на форзац, представен публично за първи път, Muller Martini ще демонстрира как с тристранният нож InfiniTrim в тандем с биндера Vareo могат да произвеждат индустриално книжни блокове с най-високо качество в тиражи от едно копие.
По-производителни и с по-високо качество
Испанската фирма Gómez Aparicio Grupo Gráfico успява да произвежда продукти с меки корици много по-бързо след инсталирането на биндера Alegro, което позволява да се изпълнят по-добре изискванията на клиентите.
Print Best: Тестовете са добъри, всичко е добре
С увеличението на приходите през миналата година с 25%, заедно с подобно увеличение, очаквано за 2018 г. - Print Best, разположено в малкия естонски град Вилянди, отбеляза значителен ръст, откакто използва своята линия за книги Muller Martini Diamant MC 60 за онлайн бизнеса си с книги с твърда корица.

International