Точната машина за лепилно скрепване
за Eurographic Group

С новата линия за лепилно скрепване KM 610.M perfect binder, Eurographic Group в Szczecin планира бъдещо възходящо развитие



Eurographic Group ще монтира KM 610.M в производствените си помещения в Szczecin (Poland) през средата на 2021. Ръководството на Датската компания е особено впечатлено от атрактивното съотношение цена / производителност на новата линия за лепилно скрепване от Müller Martini.
 
Eurographic Group печата дигитално в своите производствени помещения в Szczecin от създаването си през 2013 г. и е специализирана в производството на книги и ръководства за експлоатация в къси тиражи. За да разшири капацитета си, компанията въведе формат B2 в дигиталния си печат миналата година. С този скок на формата, компанията внезапно подобри своите резултати, структура на разходите и по този начин и своята конкурентоспособност.

За да постигне тези положителни ефекти и при довършителните работи и да координира ефективно отделните системи в цялата производствена верига, Eurographic сега възлага на Müller Martini да достави първият KM 610.M в света. Компанията е взела решение в полза на новата линия за производство на продукти с меки корици, която има капацитет от 5000 цикъла на час, не на последно място заради убедителното си съотношение цена / производителност.
 
В бъдеще Eurographic Group не само ще може да разчита на потенциала за качество на новата машина за лепилно скрепване, но и ще се възползва от голямата й гъвкавост, която се отличава наред с други неща, но предимно в много кратките времена за настройка. С KM 610.M, Eurographic Group придобива и резервен капацитет за по-нататъшно разширяване в новопостроеният производствен цех. Инвестиционният пакет се допълва от тристранният нож Granit, който гарантира чисто подрязване на книгите.