FlexLiner излита!

 " FlexLinerсъс своята висока производителност от 30,000 копия за час, ни помага да се справим с кратки срокове за изпълнение на някои поръчки."


PrintОinish Direktwerbung GmbH, разположена в австрийската столица Виена, разширява капацитета си за влагана на рекламни материали и ще монтира FlexLiner inserting system от Müller Martini за тази цел следващия месец.
 
Компанията непрекъснато разширява гамата си от довършителни и пощенски услуги от 2009 г. Днес спектърът варира от класическо подвързване на книги, вмъкване на вложки в продукти с големи тиражи, опаковане във фолио и адресиране на списания до вмъкване на пощенски пликове в издания. Пощенски сертифицираният Магазин за писма подготвя широка гама от продукти за национална и международна поща и ги изпраща по пътя им до получателя. В допълнение, PrintFinish в момента разширява своите възможности в производството на директни пощенски съобщения с иновативна система за мастилено-струен печат.
 
"Настоящата криза, породена от коронавируса, по-специално подчертава още веднъж колко уязвими могат да бъдат трансграничните вериги за доставки. Това е една от причините, поради които разширяваме производствените си помещения във Виена," казва Alexander Holzer. Според мениджъра секторът на търговията на дребно все още разчита в голяма степен на неадресирани вложки в своите пазарни комуникации. На този фон компанията иска да се позиционира още по-силно като надежден регионален партньор.
 
"В нашия бизнес ефективността и качеството са решаващите фактори за справяне с конкуренцията. FlexLiner, с високата си производителност от 30 000 копия на час, ни помага да спазваме все по-строгите срокове за изпълняване на поръчките", подчертава мениджърът. През последните години компанията вече успя да придобие ясна представа за прецизността и надеждността на решенията на Müller Martini във връзка със системата за влагане на продукти AlphaLiner - по-малкият брат, така да се каже, на FlexLiner, който произвежда с 15 000 цикъла в час .
 
В допълнение към производителността, Alexander Holzer подчертава високата степен на автоматизация и смукателно / вакуумно отваряне на предварително сгънати продукти на FlexLiner с компенсиращ стакер Robusto. Видовете отваряне улесняват много обработката на вложки и брошури с ниски грамажи и следователно са важен градивен елемент за ефективно производство в този сегмент. „Що се отнася до вмъкването на рекламни печатни материали без предварително сгъване, Müller Martini очевидно е доста напред с FlexLiner“, обобщава Alexander Holzer. Той вече обмисля следващите иновации, които да донесат доходоносни поръчки за компанията.